TOBORZÁS
A Budapest Cowbells 2016. szeptember 10-én 14:00 órától,
toborzást tart a BKV Előre stadionban. Az eseményre az
alábbi adatlap kitöltésével tudsz jelentkezni:


Vezetéknév:
Keresztnév:
Születési dátum:
Irányítószám:
Email:
Mobiltelefon szám:
Magasság (cm):
Súly (kg):
Sportmúlt (ha van):


Toborzás Ideje
2016. szeptember 10. 14:00 óra (Szombat)

Toborzó helyszíne
BKV Előre stadion, 1087 Budapest Sport utca 2


Megközelítés: 1-es vagy 37-es villamos Hidegkuti Nándor Stadion megállóHelyszíni megjelenés/regisztráció kezdete
Arra kérünk, hogy a toborzásra legkésőbb 13:30-ig érkezz meg, hogy a toborzást megelőző helyszíni regisztráción részt tudj venni és ezután kényelmesen át tudj öltözni.

Ruházat
Mivel szabadban, műfüvön kerül megrendezésre a toborzás, ezért ennek megfelelő, sportolásra alkalmas cipőt hozz magaddal. Továbbá javasoljuk, hogy kényelmes sportruházatot válassz. A toborzás után lehetőséged van zuhanyzásra is. (Rossz idő esetén a tryout teremben lesz megtartva, így érdemes egy teremcipőt is eltenni!)

Program
A rutin bemelegítést követően rögtön a gyakorlatok következnek melyek, jórészt atlétikai és ügyességi feladatokból állnak.Egyéb
A Budapest Cowbells gondoskodik számodra a megfelelő folyadékok és tápanyagok (szénhidrátok) biztosításáról az esemény alatt.


Tudnivalók

"Eddz úgy, mint egy Bajnok!"

Az év első hónapjai kemény alapozással telnek. Ez azt jelenti, hogy eleinte a felszerelés nélküli edzésekre kerül sor fedett teremben, heti 2-3 alkalommal. E mellett hetente 2-4 alkalommal a konditermet is fel kell keresned, hogy teljesítsd az amerikai edzők által előírt edzéstervet. Ezekkel a programokkal megalapozod a sikeres szezonod. A fentieket betartva megfelelő módon fejleszted az izomzatodat, sebességed, kondíciódat és mozgáskoordinációdat. Megtanulod azokat az alapvető mozgástechnikákat, amelyek tökéletes elsajátítása nélkül, felesleges lenne felvenned a felszerelést. Ha ezek nem rögzülnek benned, még nem állsz készen, hogy pályára lépj. Ezeket a technikákat az ország legjobb edzőitől tanulhatod meg. A fizikai felkészítés mellett elméleti oktatásban is részesülsz, hogy tisztában legyél az alapvető szabályokkal, stratégiákkal, szakszavakkal.

A női és az újonc játékosok edzése kedden és csütörtökön 19:30-tól kezdődnek.

A 2016-2017-es szezonban a Budapest Cowbells négy bajnokságban indul:
- HFL, CEFL és Divízió I. (16+ éveseknek)
- Junior Bajnokság (15-19 éveseknek)
- Serdülő Bajnokság (14-17 éveseknek)
- Női bajnokság

Dokumentumok / Anyagiak
Amint tudatosul benned, hogy amerikai focizni szeretnél, szükséged lesz sportorvosi igazolásra, amatőr sportolói szerződésre, játékos engedélyre, életkortól függően szülői hozzájárulási nyilatkozatra.
Mindehhez a szükséges papírokat tőlünk fogod megkapni.
A tagdíj havi 8000 forint, amit minden hónap 10-ig kell megfizetned. Az első „újonchónap” ingyenes.

Felszerelés
Az amerikai foci elengedhetetlen felszerelései (amelyeket a szabályok megkövetelnek):
Sisak + sisak rács, vállvédő, protektorok (far-, csípő-, comb- és térdvédő), szuszpenzor, fogvédő, mez, nadrág, sportszár, cipő (stoplis).

Egy komplett kezdőfelszerelés ára kb. 60-65.000 forint, de ez az összeg az adott euro-forint árfolyamtól is függ. A felszereléses edzéshez ennél többre nincs szükséged. Az első komplett felszerelésedet a csapaton keresztül tudod beszerezni, az átlagos bolti árnál kedvezőbb feltételekkel. Ha már végképp elkötelezted magad és kiderült, hogy melyik poszton fogsz játszani, továbbá az anyagi lehetőségeid is megengedik, akkor tovább tudod fejleszteni vagy bővíteni a felszerelésedet. Ez egyébként nem szükséges, rengeteg olyan játékosunk van, aki még mindig az első vállvédőjét vagy éppen sisakját nyűvi. Olyan is, aki már több, mint tizenöt éve...


Amennyiben további kérdéseid merülnének fel, írj a toborzas@cowbells.hu email címre.